neljapäev, 9. juuni 2016

05.06.2016 Mazais ansis, Valmiera, Läti

  Möödunud pühapäeval käisime Matisega selle aasta esimest lätlaste feedri etappi uudistamas ja nähtu põhjal tuleb tunnistada et tase seal nii varustuse kui ka oskuste poolest on päris kõrge. Sellel etapil võttis osa tugev 35 võistleja, paljud vanad tuttavad, kuid oli ka uusi nägusid, nii et ala muutub Lätis järjest populaarsemaks.
  Veekogu ise on lätlaste seas armastatud ja tuntud järvede kompleks, kus rikkalikult erinevat liiki kalu (esineb ohtralt nii latikat, linaskit kui ka erinevat liiki karpi, loomulikult on ka kõik muud järvedes elavad kalad kenasti esindatud) ja kus peale kalastamise tegeldakse ka aktiivselt veespordiga.
   Teatavasti mõjus mõjus reedene ilmamuutus, kus pikaajaliselt valitsev kuum õhkond vahetus pea 15 kraadi külmema madalrõhkonnaga , kalade võtule päris laastavalt. Nii ka selle võistluse eelsed suured treeningu saagid asendusid keskmiselt 2-3 kiloste pisikala saakidega ja üksikud võistluse ajal saadud latikad ning karbid olid korralikuks boonuseks mis mõjutasid tulemusi päris tugevalt.

 Mõned kehvakesed pildid kah.











































Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar